+48 18 471 56 54
+48 18 471 61 71
+48 516 622 905

Kalkulator kosztów imprezy

Sam skalkuluj imprezę dla swojej grupy.

Zupy
barszcz solo 6,00 zł (1 porcja)
barszcz z krokietem 15,00 zł (1 porcja)
żurek z jajkiem 12,00 zł (1 porcja)
kwaśnica 12,00 zł (1 porcja)
Zakąski
szaszłyki 18,00 zł (1 porcja)
kiełbaska + dodatki 10,00 zł (1 porcja)
ziemniaki po krynicku 5,00 zł (1 porcja)
oscypek z grilla 6,00 zł (1 porcja)
chleb ze smalcem i z ogórkiem 4,00 zł (1 porcja)
stół wiejski 30,00 zł (1 osoba)
Dania główne
bigos 15,00 zł (1 porcja)
żeberka 15,00 zł (1 porcja)
karczek 15,00 zł (1 porcja)
udka 10,00 zł (1 porcja)
strogonow 15,00 zł (1 porcja)
kaszanka z grilla 10,00 zł (1 osoba)
pieczone prosię 1200,00 zł (1 szt.) (wystarczający dla 25 osób)
baran 1200,00 zł (1 szt.) (wystarczający dla 25 osób)
Dodatki
surówki / sałatki 5,00 zł (1 porcja)
kapusta zasmażana 6,00 zł (1 porcja)
ciasto domowe 6,00 zł (1 porcja)
Napoje
kawa 5,00 zł (1 porcja)
herbata 5,00 zł (1 porcja)
wino grzane 7,00 zł (1 porcja)
piwo grzane 6,00 zł (1 porcja)
herbata góralska 12,00 zł (1 porcja)
Miejsce na ognisko
zadaszone miejsce na ognisko 400,00 zł
Muzyka
kapela regionalna 900,00 zł (za 3 godziny), 120 zł za każdą następną godzinę
akordeon 300,00 zł (za 3 godziny), 80 zł za każdą następną godzinę
oprawa muzyczna ze sprzętem 200,00 zł (za 1 godzinę)
Przewóz
Przewóz grupy autokarem do miejsca na ognisko i z powrotem 450,00 zł (w obie strony) (do 3 godz., każda następna godz. 80 zł)
Przejazd dorożkami do miejsca ogniska 60,00 zł (od 1 osoby)
Przejazd saniami do miejsca ogniska (trasa "Szczytami Gór") 70,00 zł (od 1 osoby)
Suma:

Stół wiejski obejmuje:

  • schab pieczony
  • szynka pieczona
  • karczek pieczony
  • żeberka wędzone
  • salceson
  • pasztety
  • kaszanka
  • smalec
  • oscypki
  • bundz
  • ogórki kiszone
  • kapusta kiszona
Wyroby przygotowywane są 2 dni przed imprezą.